Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wij vinden het super dat je onze website gebruikt. Wel moeten wij om voorkoming van onduidelijkheden een regelement hanteren. Als je onze website gebruikt en bezoekt accepteer je deze altijd zonder uitzonderingen automatisch.

De website is aan alle rechten voorbehouden en heeft een auteursgerechtelijke bescherming. Deze rusten op MB internetdiensten, inclusief partners en leveranciers. Alle informatie op van en door deze website mag niet commercieel ingezet worden.Mits toestemming van MB internet diensten.

Bij het plaatsen van de foto en video materiaal geef jij aan MB internetdiensten de garantie dat jij de toestemming en bevoegdheid hebt voor het plaatsten van deze zaken als tekst, afbeeldingen en video materialen. Hiermee geef je de vrijwaring voor de aansprakelijkheid van MB internetdiensten die MB internetdiensten eventueel kan op lopen door schade.

Op alle informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend. MB internetdiensten is nooit een partij tussen gerbruikers en adverteerder. Hoewel wij streven naar juiste advertenties kunnen wij hiervoor niet als aansprakelijk worden aanschouwt. De adverteerder is de verantwoordelijke voor de advertenties.

Als u zich aanmeld kun uw mail adres gebruikt worden voor advertenties. U kunt zich ten allentijde direct uitschrijven. Wij voldoen hier in aan de zo genoemde dubbel optin wet. Verder zorgen wij ervoor dat uw gegevens veilig bewaard blijven.

Onze website is beveiligd tegen virussen, toch kunnen wij u net als iedere andere website geen garantie geven.

De privacy van u staat gewaarborgd. Toch kan het wezen dat u ongevraagd benaderd word. De enige manier van benadering die is toegestaan is via onze mailing. Word u toch anders benadert wat niet gewenst is via uw persoonsgegevens meld het ons. De desbetreffende organisatie of personen worden per direct verwijderd en verbannen en zullen juridische stappen tegemoet zien.

Bij het plaatsen van uw advertentie dient u rekening te houden met een aantal zaken:

  • Maak een duidelijke advertentie.
  • Geen spam.
  • Copyright
  • Gebruik zo veel mogelijk details.

MB internetdiensten behoudt zich het recht voor door direct wijzigingen aan te kunnen brengen in deze voorwaarden. Bekijk daarom altijd de laatse geldige versie op onze website.

Het is niet toegestaan om meerdere campers in een advertentie te plaatsten. U dient per camper een advertentie te maken.

Meer over uw privacy staat hier
Meer over uw disclamer staat hier

Wij hopen dat u met plezier en met goede zaken gebruik maakt van onze website. Wij zijn dagelijks bezig met verbeteringen. Als u suggesties heeft of op en aanmerkingen dan horen wij dat graag.

Campers