Arca campersArca campers, gemaakt in de zon voor de zon!

arca campersArca campers zijn en blijven uniek in zijn soort. Naast het prachtige design zijn Arca’s campers gemaakt voor de verfijnde reiziger.

Italiaanse camper bouwer

Vanuit Italië voorziet de camperbouwer de wereld van Arca campers. Dit proces heeft een bepaling dat de kwaliteit zo hoog is dat je de campers exclusief mag noemen. De kwaliteitscampers zijn bepaald op detail en op schoonheid. Ieder puntje is perfect afgewerkt en dat zie je en voel je terug in de campers. Naast het exclusieve is er nog een beeld bepalend punt dat hoog in het vaandel staat. Green Arca. Dit houd in dat er alleen duurzame en verantwoorde materialen zijn gebruikt met de bouw van de campers. Daarnaast zijn er besparende zaken in de campers gebouwd waarmee het oogpunt milieu gemoeid is. Hier kun je denken aan water en stroom gebruik. Een Arca camper is niet alleen mooi maar ook duurzaam.

arca

Modellen Arca campers.

Er zijn drie types campers op de markt gebracht. Dit te denken aan Profilati, Mansardati en de motorhome. Doorgaand voor een alkoof. Binnen de types zijn er diverse modellen. Hier in vinden we bijvoorbeeld de P699GLM, P680LSX, M681GLT of bijvoorbeeld de M720GLM GREEN. Ieder model heeft zijn eigen eigenschappen en zal voor ieder type reiziger een oplossing bieden. Toch krijg je in ieder model het gevoel wat je krijgt bij Arca.

Kijkje in de Arca camperfabriek

Technieken toegepast in de campercabine en opbouw.

Naast de standaard opties als airbags, abs en elektrische ramen kun je de keuze maken uit extra pakketten. Dit kan bijvoorbeeld in het interieur met een uitbreiding en andere afwerking van de zithoek. Ook heb je extra pakketten voor bijvoorbeeld de afwerking in de gordijnen of de afwerking van de kast interieur aanblik.

Meer Arca.

Klik op de link om verder te gaan.

Tweedehands Arca campers

Officiële website Arca campers

Arca camper verkopen

Arca campers


Laat een antwoord achter

Campers