Benimar campers kopenBenimar campers

Benimar campers te koop. Het grootste aanbod tweedehands Benimar campers.

Als je alle campers van Benimar bekijkt, kom je al snel tot de conclusie dat het een strakke lijn campers betreft met een gevoel van smaak.

Bekijk hier alle benimar campers te koop.

benimar camper logoAlle campers op een rij

De modellen die door de jaren heen zijn uitgebracht zijn goede principes van design, kwaliteit en comfort. Het overzicht van modellen krijg je met diverse types vanuit 2013.

 

HALFINTEGRALE

MILEO
MILEO 200
MILEO 201
MILEO 212
MILEO 236-290
MILEO 242
MILEO 246
MILEO 261
MILEO 291
PERSEO
PERSEO 541
PERSEO 561
PERSEO 591
TESSORO
TESSORO 401
TESSORO 441

ALKOOF

SPORT
SPORT 310
SPORT 321
SPORT 345

VANS

BENIVAN
BENIVAN 102 -110 – 130
BENIVAN 145 – 160

Download hier de catalogus van alle modellen

benimar campers

 

De ervaring van Benimar.

Dat de campers gebouwd zijn met ervaring zie je direct. De ruimten en handige opberg mogelijkheden zijn enorm. Daarnaast is aan alles gedacht. Ieder model heeft een bepaalde eigenschap zodat iedere camper liefhebber de juiste camper kan vinden. Daarnaast zijn alle Benimar’s strak in het design gestoken en voorzien van prachtige eigenschappen. Het kwaliteit stempel dat de campers mee krijgen heeft mede te maken met het goede beleid. Toch is dit niet het enigste uitgangs punt. Ook vanuit het milieu oogpunt worden alle eisen aangepast om zo mee te werken aan de duurzaamheid van de campers en van het milieu.

Productie proces Benimar camper (Video)

Officiele dealers Benimar campers

Hoewel de Benimar campers populair zijn in Nederland zijn er geen officiële dealers in Nederland te vinden. Vanuit Nederland gezien zit in Geel (België) de eerste dealer van dit merk. Het merk dat oorspronkelijk uit Spanje stamt is wel op de Nederlandse en Belgische markt gericht. Zo heeft u op hun website het overzicht met alle belangrijke informatie. Ga hier naar Benimar campers

Camper verkopen

Heeft u een Benimar camper die u verkopen wilt? Ook dan kun u terecht. Verkoop hier gratis je camper. Lees meer over camper verkopen.

 


Laat een antwoord achter

Campers