Camper laten verkopenCamper laten verkopen?

Zo kun jij je camper laten verkopen.

camper verkopen gratisWaarom een camper laten verkopen. Iedereen kent het probleem van een camper verkopen. Het kost veel tijd en geld voordat je eindelijk je camper verkocht hebt. Om je camper te verkopen moet je ook nog maar eens net de juiste websites en personen weten waar dit kan. Dit kan nu anders!

Verkopen van campers voor particulieren en bedrijven

Ben jij een particulier die zijn camper wil verkopen of ben heb je een bedrijf met campers die verkocht moeten worden? Dan kunnen wij zeker wat voor jouw betekenen. Wij werken alleen op een basis van daadwerkelijke verkopen. Dit houd in dat zolang er geen camper is verkocht er ook niets betaald word. Je betaald alleen een percentage van (tijdelijk) 3% over een daadwerkelijke verkoop. Gaat een verkoop niet door dan kost het je niets. Alle advertenties en reclames zijn dan voor onze rekening. Zo voorkom je hoge kosten om je campers te verkopen. Wij hebben ervaring in het verkopen van alle merken campers. Bijvoorbeeld in PLA campers, Peugeot of Rapido campers

Interesse? Neem hier contact op.

De basis van no cure, no pay is in Nederland steeds meer in opkomst. Al jarenlang werken wij voor bedrijven op deze basis. Dit bijvoorbeeld in de vakantie en in de bouw wereld. Het is ook het model voor de ideale werknemer. Alleen betalen bij daadwerkelijke verkopen! Daarnaast zijn er geen verdere kosten.

Hoe een verkoop van campers werkt.

Het laten verkopen van je camper kan op alle mogelijke manieren. Zo kun je je camper door ons laten ophalen en krijg je bericht wanneer je jouw vrijwaring kunt ophalen. Alles daar tussen wordt geregeld. Verder kun je er ook voor kiezen om  zelf de foto’s of video’s te maken en ons de camper te laten verkopen. Alles is mogelijk, want wij kennen geen kan niet. Wil jij snel je camper verkopen? Neem dan hier contact op.

Camper laten verkopen

Reacties zijn niet meer toegestaan.

Campers