Disclaimer

Disclaimer

tweedehandscampers.net bevat informatie, advertenties over, en links naar websites van particuliere, private en commerciële aanbieders van campers of aanverwante artikelen. De informatie wordt uitsluitend aangeboden voor het gemak van de gebruikers van deze website. tweedehandscampers.net heeft geen bemiddelende functie in het verkopen van campers. Iedere transactie betreffende campers is dan ook een zaak tussen aanbieder en koper. Tevens is opname op deze website nadrukkelijk niet bedoeld om een bepaalde mate van kwaliteit van de campers te suggereren.

tweedehandscampers.net besteedt veel zorg aan de juistheid van de gegevens op deze website. Desondanks kan tweedehandscampers.net de juistheid en volledigheid van de informatie niet garanderen, omdat zij afhankelijk is van de gegevensverstrekking door de adverteerders van de campers. Derhalve kan tweedehandscampers.net niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden.

tweedehandscampers.net heeft geen controle over de juistheid en het actueel zijn van de websites waarnaar is gelinkt. Zij distantieert zich dan ook van de inhoud van de sites waarheen vanaf deze site links zijn gelegd. Tevens is zij niet aansprakelijk voor schade volgend uit het gebruik van de op gemelde links.

Campers