Ford Transit Euramobil Opknapper

Ford Transit Euramobil Opknapper

Ford Camper opknapper, veel nieuwe onderdelen, bonnen aanwezig. Afgekeurd op laswerk, de rest was goed. Geen tijd en ruimte om het zelf te doen. Nog 2 maanden APK.Advert ID #819

Advertentie tekstBegin dit jaar een bedrijf gestart en daar veel te druk mee om de camper verder op te knappen, inruil bestelauto of verkoopwagen bespreekbaar.
Apk laten uitvoeren(is nog geldig tot 3 juli 2014), roettest, remmen en de rest was prima, maar er was veel laswerk aan wat ik niet zag zitten, dus meer voor iemand met de ruimte, gereedschap en tijd.
Ook kan je hem gebruiken voor de vele goede Ford transit en camperonderelen(goede trumatic ringverwarming, koelkast etc) en kan ook voor de export.
Maar een handige lasser zal er wel raad mee weten.

Wat er al aan vervangen is:

2011 Nieuwe Stuur en fuseekogels(bon aanwezig)
2012 Ruilversnellingsbak, koppeling, prise-as toplager, krukaskeering, toplager, nieuwe dynamo, startmotor (door Ford garage, bon aanwezig)

2012 nieuwe start accu, uitlaat demper+eindpijp, distrubitie riem (bon aanwezig)

2013 Cardanas lager

Afgelopen jaren netjes de beurten gehad, ook daar bonnen van aanwezig.
Er zitten nu nog 4 goede banden onder waarvan 2 winterbanden, 2 losse zomerbanden en een speciaal fietsenrek voor aan de achterklep.
De camper staat op kenteken voor 4 personen, is nu in gebruik voor 2 personen, maar de gordels zitten er nog wel achterin en is vrij makkelijk terug te bouwen tot slaap/zitbank.
Boven het gewone bed kan vrij makkelijk dwars een kinderbedje geplaatst worden vanwege de grote hoogte.
Het bed is een lengte bed en kan verlengd worden tot max 200 cm x 130cm breed, het hoofdeind kan naar boven scharnieren voor als je ‘s avonds nog een filmpje wilt kijken ofzo.
Er zitten 2 draaistoelen in, een erg goed werkende trumatic ringverwarming, goede koelkast, acculader en boordaccu.

Maar let op, er zitten heel slechte plekken in die laswerk vragen dus voor de klusser, voor onderdelen of export, daarom zeker niet de hoofdprijs.
Uiteraard mag je ook een bod doen.

Ruil met bestelbus/ verkoopwagen(markt) is dus ook bespreekbaar.

Misschien tot ziens.

 

Share Button

Km stand:

268000

Aantal slaap plaatsen:

3

Apk tot:

3-7-2014

Airco:

Nee

Transmission:

Handgeschakeld

Bouwjaar:

1992

Naam adverteerder:

Hans

Merk


Laat een antwoord achter

Campers