Wegens omstandigheden: Fiat 242 (Citroën C35) te koop!

Wegens omstandigheden: Fiat 242 (Citroën C35) te koop!

Hierbij bieden wij wegens omstandigheden onze in basis goede Fiat 242 (is gelijk aan de Citroën C35). Helaas ben ik werkeloos geraakt dus kan ik hem niet meer afmaken. Op een paar kleine dingen na is hij klaar om door de APK te gaan en dan heb je voor de zomer een heerlijke camper voor weinig geld!Advert ID #1412

Advertentie tekstWij moeten door omstandigheden, ik ben sinds kort werkeloos, helaas onze Fiat 242 Camper uit 1978 te koop aanbieden..
Hij is nu tijdelijk geschorst voor de belasting omdat de ruitenwissermotor (€+/- 50,-) en de clingelateur (onderdeel van de richtingaanwijzers +/- 30,-) voor de APK vervangen moeten worden.
Dat zit er helaas nu niet in. .

Beschrijving van de camper:
De Fiat 242 is exact gelijk aan de Citroën C35. Onderdelen zijn 100% uitwisselbaar en dus beter verkrijgbaar! Onze camper is voorzien van 2 heerlijke stoelen, waarvan de bijrijdersstoel te draaien is voor contact met de passagiers.
Voor de passagiers is er een zogenaamd trein-zitje voor 2 personen voorzien van 2-punts gordels!
Tevens is er 2x een 3-persoons bank (ook voorzien van 6x 2-punts gordels) die omgebouwd kunnen worden tot een ruim 2-persoons bed!..
De trein-zit is middels en kleine aanpassing om te bouwen tot 2-kinder-stapelbed en tevens voorzien van ruimte voor chemisch toilet.

De camper is verder voorzien van:
Koelkast(gas/220V/12V), kooktoestel, spoelbak, 2 accu’s, radio met CD-wisselaar en extra boxen, chemisch toilet, VEEL beveiligde opbergruimte, reservewiel en stevige steunpoten.
De ramen zijn allen voorzien van tochtstand, vliegen-hor en warmte-werende rolgordijnen. Tevens zijn er diverse vitrage en overgordijnen aanwezig.
Het electrische systeem moet even nagekeken worden (helaas nog geen tijd voor gehad) maar motorisch en onverslaanbaar model en na enig knutselwerk van een handige doe-het-zelver nog een camper voor menig leuke vakantie/tripje..

Wees er snel bij een geniet nog deze zomer van deze camper..

Groeten.

 

Share Button

Km stand:

32000

Aantal slaap plaatsen:

4

Airco:

Nee

Transmission:

Handgeschakeld

Bouwjaar:

1978

Gewicht (kg):

2030

Naam adverteerder:

Anne Alkema

Vraagprijs: €

1500

Merk


Laat een antwoord achter

Campers